Onderhoud

Onderhoud bij Autobedrijf R. Kroes

Is uw auto toe aan het jaarlijkse onderhoud? De monteurs van Autobedrijf R. Kroes helpen u graag. Met goed onderhoud kunt u de levensduur van uw auto verlengen en kunt u hoge reparatiekosten voorkomen. Wij adviseren u om jaarlijks een bezoek te brengen aan de garage voor een onderhoudsbeurt.

Geen onaangename verassingen

Autobedrijf R. Kroes is het adres als het gaat om een onderhoudsbeurt voor uw auto. Wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren bij ons, dan weet u altijd waar u aan toe bent. Mochten er tijdens de onderhoudsbeurt verschillende mankementen naar boven komen, dan nemen wij contact met u op. Wij zullen altijd eerst met u overleggen voordat we overgaan tot reparatie. Zo weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verassingen te staan.

Alle merken zijn welkom

Autobedrijf R. Kroes is een universeel aangesloten BOVAG autobedrijf. Dit betekent dat alle merken en types auto’s welkom zijn bij ons. Professionaliteit en vakkundigheid zijn vanzelfsprekend bij Autobedrijf R. Kroes. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis om goede diagnoses te kunnen stellen.

Afspraak maken?

Is uw auto toe aan onderhoud? Maak dan eenvoudig en snel online een afspraak of neem contact met ons op.