Elektrisch

Autobedrijf R. Kroes expert in elektrisch rijden

Het is niet voor niets dat wij zeggen dat u bij ons terecht kunt met elk merk en type auto. Wij zijn specialist in elektrisch rijden en aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Onderhoud en reparatie

Is uw elektrische of hybride auto toe aan onderhoud of een reparatie? Bij Autobedrijf R. Kroes staan we voor u klaar. Onderhoud of reparatie aan een elektrische auto vereist andere technieken, specialistische kennis en een veilig aanpak. Onze medewerkers zijn hier speciaal voor opgeleid en beschikken over de juiste certificaten. Bij Autobedrijf R. Kroes werken we met de modernste tools en gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen stellen wij de juiste diagnose aan uw auto.

Heeft u vragen over elektrisch rijden, neem dan contact met ons op. Is uw auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan een afspraak bij ons in. 

-thumb
-thumb
-thumb

Uitstekende service én advies over laden

Waar vindt u nog een autobedrijf waar de klant echt koning is? Autobedrijf R. Kroes uit IJlst levert uitstekende service. Naast de mogelijkheden voor onderhoud en reparaties beschikken wij over een laadstation zodat u tijdens een bezoek de auto kunt laden. Dit kan met een eigen laadpas maar wij kunnen dit ook voor u regelen.

Heeft u interesse in een laadpaal? We staan voor u klaar met advies! Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden en factoren die invloed hebben op de laadpaal, zoals:
- Maakt u gebruik van zonnepanelen?
- Kunt u kilometers declareren?
- Wat is het verschil tussen laden met 1-fase 1 of 3-Fase?
- Wat is wijsheid, een laadpaal of wandmontage?

Wij kunnen advies geven op basis van uw wensen en huidige situatie.